Baby Kattefoder – Rigtig foder til din nyfødte kattekilling

En killing har helt specielle krav til næring (foto petworld.dk)

En killing har helt specielle krav til næring (foto petworld.dk)

”Se den lille kattekilling, nej hvor er den sød,” synger man som lille. Vi stemmer glade i og glemmer aldrig sangen. Få dyr er så søde som kattekillinger, og en killing kan smelte selv den grummeste kattehaders hjerte.

Står du i den heldige situation, at du lige har fået et kuld kattekillinger, så skal du have fat i noget killingefoder til de små. I begyndelsen skal din lille misser fodres med sutteflaske med modermælkserstatning. Herefter kan du gå over til vådfoder, og når killingen, derefter begynder at få blivende tænder, kan du skifte over til foderpiller.

Royal Canin killingefoder indeholder alle nødvendige næringsstoffer, som sikrer din killings harmoniske opvækst. Du må ikke gå på kompromis med din killings foder.

Køb kattefoder på nettet

Har du nok at se til med fem nyfødte killinger at passe? Er det frustrerende at skulle fare ud i en fysisk forhandler for at købe foder til de små pelsede skabninger? Så placer killingekurven ved siden af computeren og hold et vågent øje med dem, mens du kigger efter den bedste foder på nettet.

Med den rigtige foder vil dine killinger vokse sig store og glade på mætte maver og med energi på et af deres ni katteliv.

Kattefoder til alle livets faser

Når din kat bliver ældre, er der andre regler i spil. Fodermærker – eksempelvis Royal Canin – producerer skræddersyet kattefoder til den kat, din killing udvikler sig til at blive. Måske er din kat kræsen? Måske vil dens pels danne knuder? Det er ikke til at sige, hvad et katteliv vil bringe, men du og din kat kan gå det trygt i møde velvidende, at der er kattefoder til alle de katte, din kat kan blive.

One Comment

  1. Kattefoder hjælper din kat et sundere liv
    mar 10, 2014 @ 12:18:00

    […] Baby Kattefoder – Rigtig foder til din nyfødte kattekilling […]

    Reply

Leave a Reply

*