Eukanuba er det bedste foder din hund kan få

Alle hunde har godt af Eukanuba (foto lavprisdyrehandel.dk)

Alle hunde har godt af Eukanuba (foto lavprisdyrehandel.dk)

Eukanuba. Det lyder næsten som noget, end troldmand siger, mens han svinger med sin tryllestav. Eller noget der er med i en fremtidsfilm eller en film fra 80’erne. Men det er det ikke, det er navnet på det mærke hundefoder, din hund allerhelst vil have. Det er nemlig kvalitets hundefoder, der har fokus på, at alle hunde er forskellige og derfor har brug for forskelligt foder. Eukanuba.

Først og fremmest har Eukanuba kastet sin visdom om hundes levetid og kropslige forhold ind i processen, når de laver hundefoder. Derfor laver Eukanuba hundefoder til hvalpe, voksne og seniorer. Når du vælger en pose foder, der svarer til din hunds alder, så er du sikret, at de helt fundamentale behov, din hund må have, bliver opfyldt. Eukanuba har nemlig taget forbehold for, at der er nogle særlige næringssammensætninger, der skal opfyldes alt efter, hvor gammel en hund er.

Derudover ved Eukanuba også, at hunde har brug for vitaminer for at holde en god mundhygiejne, undgå eksem og have skarpe klør. Derfor er der i al Eukanubas foder en rig vitaminmængde.

Foderrig verden

Hunden er menneskets bedste ven.

Sådan har man efterhånden sagt i mange år. Og der er formentlig noget om snakken. Men hvis din hund er din bedste ven, bør du også behandle den derefter. Eukanuba gør det let for dig. Hunde kan nemlig ændre smagsfavoritterne igennem sit liv, faktisk bare igennem et par måneder. Derfor er det rigtig smart at kunne købe foder, der smager forskelligt. Dette gør Eukanuba muligt for dig. Prisen eller næringen er ikke forskellig, men nogle måneder kan du vælge kød, andre er det måske kylling, der er en vinder.

Det vigtigste er, at din hund får masser af næring, så den lever et langt og friskt liv. Det kan du hjælpe den med, ved at holde dens smagsløg intakte med forskellig slags foder fra Eukanuba.

Se mere om Eukanuba her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundefoder.aspx

One Comment

  1. Med lækre hundegodbidder skal træningen nok give pote
    dec 30, 2013 @ 14:27:14

    […] Eukanuba er det bedste foder din hund kan få […]

    Reply

Leave a Reply

*