Hundelegetøj er hundens bedste og sjoveste gave

Hunde har brug for legetøj (foto petworld.dk)

Hunde har brug for legetøj (foto petworld.dk)

Der er ikke noget bedre end legetøj. Det kan få os til at forsvinde fra de daglige alvorlige gøremål og give os indgang til en ny verden. Legetøj er som en port til det vigtige. Til det livet egentlig går ud på: At have det sjovt.

Når man leger med legetøj, er det som om verden får en helt anden karakter. En karakter, der ikke kan sammenlignes med noget i vores formålsbestemte handling i dagligdagen. Med legetøj bliver legen i sig selv et formål. Livet får et formål i sig selv, og det er godt for både dyr og menensker.

Hunde elsker at lege

Alle elsker at lege. Det er ikke kun mennesker, der fortjener at lege med legetøj. Det gør hunde også. Og med hundelegetøj er der mulighed for at have det sjovt uden at være bekymret. Hundene har jo også deres bekymringer og tanker omkring tilværelsen. Med hundelegetøj får de mulighed for at prøve noget andet. Og vi ved jo, hvor glade hunde ser ud, når de leger med deres legetøj. Det er som, hele deres ansigt træder i kraft som et stort hundesmil.

Med hundelegetøj lever hundene ikke et hundeliv, men en sjov og kærlig tilværelse fyldt med nærvær og interesse. Legetøjet åbner op for det dejlige i tilværelsen: det sjove for hundene er at komme i kontakt med deres medmennesker. Det sjoveste er at komme i kontakt med sin omverden. Kastebolde er for hunde noget af det sjoveste. Her er formålet blot at handle for legetøjet skyld.

Bolden som hundelegetøj

Bolden bliver samlet op, for hundenes eget formål, og det er i sidste ende rigtig sjovt.

Hunde kommer til at elske hundelegetøj, og de kommer til at elske deres ejere, når de leger sammen. Sådan bliver kontakten mellem dyr og menneske plejet og bevaret. Når man har det sjovt, lægger man mærke til alle de dejlige detaljer, vi hver og især har.

Find mere hundelegetøj og hundetilbehør her:

Elsker du din hund? Sig det med hundelegetøj

Hundetilbehør – vis din hund at den er din bedste ven

2 Comments

 1. Hundesnor forbinder hund og ejer til en entitet
  mar 18, 2014 @ 11:37:27

  […] Hundelegetøj er hundens bedste og sjoveste gave […]

  Reply

 2. Hundelegetøj giver din hund en masse energi
  maj 27, 2014 @ 11:23:41

  […] Hundelegetøj er hundens bedste og sjoveste gave […]

  Reply

Leave a Reply

*