Pindsvin mad gør pindsvinene mætte i de trange tider

Hjælp de søde pindsvin! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hjælp de søde pindsvin! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Også pindsvinene, der kommer på besøg i sommerhusene, har fortjent at få lidt mad. Det er en dum ide at tilbyde pindsvinene menneskemad. De kan nemlig godt risikere at få dårlig mave. Det er ikke sjovt. Derfor er det en god ide at investere i noget mad til pindsvinene, der ligesom er beregnet til dem.

En hjælpende hånd

På den måde får de også den energi og de mineraler og vitaminer, som de har brug for. Som pindsvin har man det unægteligt hårdt det meste af tiden. Det er nemlig ikke altid sjovt at skulle finde sin egen føde og klare det hårde arbejde selv. Pindsvin er ikke ligefrem de hurtigste dyr på kloden. Derfor er de også til tider længst nede på fødekæden, hvilket bevirker, at de til tider bliver ofre for de andre dyr, der er rundt omkring. Derfor kunne man godt som den gode sjæl, man nu engang er, gøre noget godt for pindsvindet, der møder en på vejen.

Sommerhusets glæder

En lille portion med pindsvin mad til pindsvinet vil unægteligt gøre pindsvinet i et godt humør, og den vil takke den gode giver med en loyalitet og en nærhed, der for mange mennesker er helt uvurderlig. For der er vitterligt noget fantastisk over at være dus med dyrene. Som sommerhusejer vil man unægteligt glæde sig over dette indspark. Et sommerhus ude i naturen har netop den fordel, at den i modsætning til byhjemmene kan være en fordelagtig broforbindelse til den natur, som vi har lagt bag os i byerne. Som en del af den store pakke i det at være tæt på naturen, er det derfor ganske fordelagtigt, at man investerer i pindsvin mad til pindsvinet. På den måde kommer både børn og voksne i familien helt tæt på naturens mange gode gaver.

Læs meget mere om pindsvin mad her

Find foder til dit kæledyr her:

Iams er det bedste katte- og hundefoder du kan finde på markedet

Skal du have kanin? Så husk at tænke på valg af kaninfoder!

Leave a Reply

*