Få det bedste til dit kæledyr hos Dyreverdenen

Den der ubetingede kærlighed, der bare bliver ved med at strømme som en utømmelig kilde, gør at mange af os har kæledyr. Det er en stor berigelse i dagligdagen, der både giver selskab og en masse smil på læben. Derfor kan mange heller ikke kan lade være med at forkæle det, der i deres øjne, er familiens lille baby. Har du hund eller kat? Og elsker du også dit kæledyr helt op til månen og tilbage? Så fortjener den også at få det bedste lige fra foder, til halsbånd og legetøj. Hos Dyreverdenen finder du alt til hund og kat og de mindre kæledyr som hamstere, marsvin og kaniner.

Legetøj i lange baner

Uanset hvilket kæledyr du har, vil det med garanti skabe logren med halen eller veltilfreds knurren, hvis du forkæler din firbenede bedste ven med et sjovt stykke legetøj. De fleste dyr elsker nemlig at lege med diverse legetøj og samtidig skaber legen også et tættere bånd mellem dyr og ejer. Hos Dyreverdenen findes der legetøj til dyr i mange forskellige former og farver og med forskellige formål. For eksempel kan du udfordre din hund mentalt ved at give den aktivitets legetøj, hvor den skal lede efter skjulte godbidder. Eller du kan købe en bamse, som den kan tygge og bide i og lege rundt med. Bamser til dyr er ofte lavet i ekstra stærkt materiale, så de holder længere og ikke så let bliver bidt i stykker. Har du kat, vil den sikkert blive meget fornøjet af en legetøjs mus, som den kan puffe rundt. Investerer du endda i en mus, der er batteri dreven, kan du være sikker på, at din kat fornøjeligt vil lege tagfat i timevis. Hamsterhjul eller gnavertunnel er der også mange af og de vil skabe både motion og sjov for dig og dit mindre kæledyr.

Hold udyrene væk

Dine små venner kan hurtigt få selskab af udyr som tæger og lopper. Vær derfor opmærksom på om dit kæledyr udviser tegn på kløe og utilpashed og tjek jævnligt pelsen for tæger. Med de rette redskaber er det dog heldigvis nemt at få bugt med det dårlige selskab. Er lopper problemet, kan man købe insektspray, der er ufarligt for dyr og mennesker, eller man kan investere i et halsbånd, der helt automatisk udskiller dufte, der holder de små dyr væk. Tæger kan ligeledes holdes på afstand med spray, men har de først sat sig i pelsen, skal du have fat i en såkaldt tægetang eller koben. Disse kan nemt og effektivt få tægerne til at slippe. Hos dyreverdenen finder du mange produkter inden for loppe- og flåtmider kategorien.

Giv kærlighed med en godbid

Vejen til dit kæledyrs hjerte går ofte gennem foderskålen. Hold dig derfor ikke tilbage med at forkæle dit kæledyr med en lille lækkerbisken nu og da. Hos Dyreverdenen finder du snacks og godbidder til hunde og katte i alle afskygninger. Her er både allergivenlige, glutenfrie og sunde varianter. Du kan derfor altid være sikker på at uddele snacks og godbidder med god samvittighed.

 

Leave a Reply

*